HUNEDOARA: Aruncare de la 11 metri, cu maşină cu tot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un şofer a ajuns, în această dimineaţă, în curtea unui imobil din Buceş, curte situată cu 11 metri mai jos faţă de nivelul părţii carosabile.

În timp ce se afla la volan pe D.N.74, în apropierea localităţii Buceş, şoferul de 30 de ani, de loc din oraşul Abrud, judeţul Alba, nu a ţinut cont de condiţiile meteo şi s-a răsturnat, ajungând în curtea unui imobil din apropiere.  Ghinionul a făcut ca grădina unde şoferul a aterizat să fie cu 11 metri mai jos faţă de nivelul drumului. ,,Conducătorul auto nu a adaptat viteza la carosabilul umed, intrând în derapaj  lateral, părăsind partea carosabilă şi răsturnându-se în curtea unui imobil, la o diferenţă de nivel de 11 metri faţă de nivelul drumului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Deva, fiind diagnosticat cu  fractură humerus drep. Pe lângă fractura căpătată, în urma celor întâmplate, şoferul s-a ales şi cu dosar penal.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite