Arestat după ce timp de doi ani și-a violat și torturat, mama în vârstă de 68 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Judecătorii au admis cererea procurorilor de arest preventiv
Judecătorii au admis cererea procurorilor de arest preventiv

Rovin Leahu, un hunedorean în vârstă de 45 de ani, a fost arestat preventiv fiind acuzat că și-a violat în nenumărate rânduri mama. Nici tatăl său nu a scăpat nepedepsit. Era bătut de fiecare dată când încerca să-și apere soția.

Coșmarul femeii în vârstă de 68 de ani a ieșit la iveală după ce aceasta s-a prezentat, plină de vânătăi, la spitalul muncipal din Hunedoara. Întrebată de medici cine a bătut-o în halul ăsta, femeia a declarat că agresorul e chiar fiul ei. Medicii au chemat poliţiştii care au început o anchetă. Aşa au aflat că femeia nu a fost doar agresată de fiul ei, ci şi violată de acesta. „În urma cercetărilor efectuate în acest caz, s-a stabilit că fiul femeii a comis asupra acesteia şi infracţiunile de viol, incest şi lipsire de libertate în mod ilegal”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Rovin Leahu, a fost dus la sediul poliţiei din Hunedoara pentru audieri. Poliţiştii l-au reţinut şi, ulterior, l-au prezentat magistraţilor de la Judecătoria Hunedoara, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. Nemulţumit, bărbatul şi-a mandatat avocatul să atace, cu recurs, decizia judecătorilor hunedoreni, prin care a fost băgat după gratii. Recursul, ce s-a judecat ieri dimineaţă la Tribunalul Hunedoara, a fost respins de magistraţi

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite