Arestare preventivă respinsă pentru poliţistul reţinut de procurorii anticorupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia au hotărât ca Daniel Liciu, ofiţerul de poliţie hunedorean acuzat de trafic de influenţă, să rămână în libertate. Instanţa a respins propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii DNA pe numele bărbatului.

 Poliţistul cercetat pentru că ar fi primit ilegal 10.000 de lei şi 3.500 de euro pentru a-i facilita unui tânăr angajarea pe un post de agent de poliţie a fos prezentat instanţei Curţii de Apel Alba Iulia (C.A.I.), cu propunere de arestare preventivă pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

Lăsat în libertate
 “Curtea de Apel Alba Iulia a respins propunerea formulată de Direcţia Naţională Anticorupţie Serviciul Teritorial Alba de arestare preventivă pentru 29 de zile a inculpatului Liciu Daniel, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Hunedoara, Poliţia Municipiului Petroşani, acuzat de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Instanţa a dispus cu privire la inculpat măsura obligării de a nu părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile”, a declarat Cosmin Muntean, purtătorul de cuvânt al C.A.I..

Reprezentanţii Parchetului au contestat decizia instanţei, iar dosarul va fi ajunge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru soluţionarea recursului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite