La 29 de ani, un turist din Arad și-a găsit sfârșitul în munții Șureanu. Prima ipoteză: a căzut de pe stânci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist din Arad, care a venit împreună cu prietenii să petreacă minivacanța de 1 mai în munții Șureanu, a murit după ce a căzut de pe stânci. Bărbatul avea 29 de ani iar dispariția sa a fost anunțată de prietenii săi, sâmbătă în jurul orei 24:00.

Căutat pe parcursul întregii zile de ieri, tânărul din Arad a  a fost găsit mort în zona Tecuri, din munții Șureanu. Echipe ale Jandarmeriei montane, speologi și reprezentanţi ai Parcului Natural Grădiştea Muncelului Cioclovina au fost angrenate în căutarea lui.
Turistul era din Arad și a venit în judeţul Hunedoara cu doi amici, pentru a-şi petrece la munte sfârşitul de săptămână. La un moment dat, tânărul a dispărut fără urmă. Duminică dimineaţă, mai multe echipe de salvatori au plecat în căutarea lui, pe valea Streiului, în zona montană din Baru. Jandarmii, salvamontiştii şi speologii au scotocit zona în care arădeanul a fost văzut ultima dată, precum şi traseele din apropiere. Într-un final, trupul bărbatului a fost găsit fără suflare. Cadavrul a fost preluat de către medicii legişti, care vor stabili cauza decesului în urma autopsiei. Cel mai probabil, el a căzut de pe stânci.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite