Aproape 130 de şoferi hunedoreni au fost puşi la plată, într-o săptămână, de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 130 de conducători auto din judeţul Hunedoara au fost sancţionaţi, în perioada 10-17 ianuarie, din cauza neregulilor la maşinile de transport persoane. S-au luat la puricat aproximativ 450 de autovehicule, iar cele mai multe amenzi s-au dat pentru neportul centurii de siguranţă şi depăşirea vitezei legale.

Trei şoferi au rămas fără permis, şapte fără certificate de înmatriculare, iar doi fără plăcuţe de înmatriculare.

Acţiunea a avut ca scop depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care efectuează transport public de persoane fără respectarea legislaţiei în vigoare. S-a urmărit creşterea gradului de siguranţă rutieră prin reducerea numărului de victime ale accidentelor rutiere în rândul persoanelor care beneficiază de serviciile transportatorilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Pe parcursul celor şapte zile, poliţiştii au oprit în trafic, pentru control, circa 450 de autovehicule de transport persoane şi au aplicat aproape 130 de sancţiuni contravenţionale.

Lângă amenzile care au vizat centura de siguranţă şi limita de viteză s-au numărat şi cele pentru consum de alcool, depăşire neregulamentară şi defecţiuni tehnice la autovehicul.

Acţiunile poliţiştilor vor continua şi în perioada următoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite