Cum să faci faţă caniculei: multă apă rece şi distracţie la maximum la ştrand (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Devenii au găsit multe soluţii pentru a scăpa de canicula insuportabilă. Nu respectă orele de plajă, iar la soare folosesc uleiul de măsline. Avertizarea autorităţilor în legătură cu vremea caniculară a umplut ştrandul devean începând cu ora opt dimineaţa.

Codul galben anunţat de autorităţi şi sfaturile privitoare la protecţia pe timp de caniculă sunt considerate fiţe de către consumatorii de radiaţii ultraviolete prezenţi de dimineaţă la ştrand.  Valentina Schultz este pensionară şi spune că pe vremuri au fost călduri şi mai mari. „Cine vorbea acum 20 de ani de coduri pentru caniculă? Faţă de tinereţe, acum îmi ung corpul cu o soluţie de protecţie. În rest, nu mi se pare că s-ar fi schimbat ceva”, spune deveanca.

CLICK PE POZĂ PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII!

image


Irina Borsa, de 35 de ani, ignoră total codul galben. „Am venit la ora nouă şi voi pleca pe la trei după-amiaza. Cea mai bună protecţie este uleiul de măsline cu care îmi ung corpul. Nu am avut niciodată probleme cu soarele”, spune Irina Borsa. Nu toţi sunt însă la fel de netemători. „La ora 11 plecăm. Să nu ne ardă soarele”, s-au confesat Carina Negoci şi Roxana Paspuş.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite