Anchetă în cazul tentativei de jaf armat de la casa de schimb valutar din oraşul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat este căutat de polițiști după ce aseară a încercat să jefuiască, folosind o armă de foc, o casă de schimb valutar din Deva. Polițiștii au continuat în această dimineață cercetările și au strabilit un cerc de suspecți, dar nu au identificat autorul infracțiunii.

Angajații unei case de schimb valutar din centrul municipiului Deva au dat declarații astăzi, în fața polițiștilor, după ce aseară stabilimentul a fost atacat de un bărbat care, sub amenințarea unui pistol, a cerut toate încasările firmei.

“Pusă față în față cu agresorul înarmat, care și-a ascuns chipul sub o cagulă, casiera nu s-a pierdut cu firea. A apăsat butonul de panică, iar bărbatul a fugit”, a declarat astăzi, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al

Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. După fuga jefuitorului, angajata a făcut un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În această dimineață, polițiști au revenit la locul tentative de jaf. Potrivit acestora, bărbatul nu a fost deocamdată identificat. Între timp, casa de schimb valutar a fost redeschisă publicului.

image

Patronul ei, Sorin Dumitreasă a fost victima unui jaf armat comis în anul 2005 de către Serghei Gorbunov, basarabeanul cercetat pentru dublul asasinat comis la Braşov, în urmă cu doi ani. În urma tâlhăriei, Dumitreasă a fost păgubit de 70.000 de lei, iar Gorbunov a primit 16 ani de închisoare.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite