Anchetă în cazul hunedoreanului care trăieşte cu o lamă de cuţit în organism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazul lui Viorel Negrilă, hunedoreanul care de aproape şapte ani trăieşte cu lama unui cuţit în organism a ajuns pe masa procurorilor. Aceştia s-au sesizat după ce reprezentanţii Serviciului Judeţean de Medicină Legală au depus o plângere prin care cer demararea unei anchete


Procurorii încercă să afle ce s-a întâmplat în ziua de 16 august 2003, la Unitatea de Primire a Urgenţelor Deva, când Viorel Negrilă a fost adus după ce a fost înjunghiat de un vecin. Şeful legiştilor din judeţ doctorul Dan Mărculescu este de părere că investigaţiile efectuate de medicul de la Urgenţă au fost incomplete şi că viaţa hunedoreanului a fost pusă în pericol. “Certificatul medico-legal emis de noi s-a bazat pe documentele medicale aduse de Viorel Negrilă şi pe examinarea exterioară a rănii pacientului. Din păcate analizele medicale au fost eronate şi incomplete”, a declarat Mărculescu.
Cazul a ajuns şi în discuţia Colegiului Medicilor Hunedoara care a instituit o comisie de disciplină ce va investiga acest caz. “Eventualele sancţiuni vor fi impuse doar după finalizarea anchetei”, a spus Mircea Artean preşedintele CM Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite