Hunedoara: Alţi hunedoreni nemulţumiţi că au rămas fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Alţi hunedoreni nemulţumiţi că au rămas fără apă
Hunedoara: Alţi hunedoreni nemulţumiţi că au rămas fără apă

Circa o sută de persoane din comuna Crişcior au fost debranşate, ieri, de la reţeaua de apă.

Oamenii au ieşit cu mic cu mare în faţa blocurilor pentru a-şi exprima nemulţumirea că la robinetele lor nu mai curge nicio picătură de apă. În noaptea precedentă, în jurul orei 4.00, reprezentanţii operatorului de apă au debranşat de la reţeaua de alimentare blocurile 1 şi 2, situate pe strada Salciei, pentru neplata serviciilor furnizate.

Trebuie să achite minimum 30 la sută din datorii

În zonă locuiesc aproximativ 120 de persoane, iar cele care şi-au achitat datoriile sunt nemulţumite. ,,Oamenii au ieşit în faţa blocurilor şi au solicitat să vorbească cu autorităţile locale. Nu au avut loc acţiuni violente şi nici nu au fost blocate străzile. S-a constituit o comisie din reprezentanţii asociaţiei de proprietari şi primăriei, care a mers şi a discutat cu reprezentanţii firmei de apă. În urma discuţiilor, s-a convenit că rebranşarea se va face numai în momentul în care cei restanţi la plata utilităţilor vor achita cel puţin 30 la sută din suma datorată”, a declarat comisar de poliţie Cioară Dan, şeful Biroului Poliţiei Rutiere Brad.

Cei peste o sută de hunedoreni nu au apă nici la ora actuală, iar datoriile lor ating suma de 8.000 lei. Oamenii nu ştiu cum vor putea să-şi achite restanţele, întrucât majoritatea au situaţii financiare precare, iar mulţi dintre ei nu au nici măcar un loc de muncă.

 Citeşte şi:

Protest spontan pentru că au rămas fără apă

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite