Beat la volan, un tânăr a făcut ravagii cu autoturismul pe o stradă din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Un tânăr de 20 de ani din Deva a fost autorul unui accident cu două ,, victime”. Din cauză că s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice, dar şi pentru că nu a adaptat viteza la condiţiile de carosbil umed, acesta a intrat cu maşina într-un pom ornamental şi un indicator rutier.

Totul s-a petrecut azi-noapte, pe bulverdul Iuliu Maniu din reşedinţa de judeţ, direcţia de mers Gară CFR-bulevardul Decebal. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea o concentraţie de 0,79 mg/l  alcool pur în aerul respirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pentru fapta sa, conducătorul auto s-a ales cu dosar penal şi o amendă în valoare de 360 lei.

Depăşiri neregulamentare

Alte două accidente rutiere au avut loc, ieri,  pe DN 7, între localităţile Simeria şi  Orăştie, respectiv în municipiul Brad. Acestea s-au soldat cu rănirea uşoară a patru persoane, printre care şi un copil de 13 ani. De vină au fost conducătorii auto care au efectuat depăşiri neregulamentare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite