Alcoolul ,,i-a dat jos” din căruţe şi maşini şi ,,i-a condus” la cel mai apropiat spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: I. Tudor (Arhivă)
Foto: I. Tudor (Arhivă)

Un bărbat de 59 de ani a ajuns la spital după ce a căzut din căruţă. Omul a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că s-a lovit la cap. Circula cu o căruţă  pe raza localităţii Batiz când, din cauza consumului excesiv de băutură, a căzut din atelaj. Un caz similar a avut loc şi în Deva, însă la spital a ajuns un conducător auto.


Totul s-a petrecut ieri, pe D.N.66, pe ruta Simeria-Călan. Fiind prea băut, bărbatul de 59 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut din căruţă. S-a lovit cu capul de asfalt, fiind transportat la Spitalul Municipal ,,Alexandru Simionescu” din Hunedoara pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din fericire, nu a fost nevoit să rămână internat. 


Căruţaşul, exemplu ,,bun" pentru şofer


Un caz similar a avut loc în Deva, însă de data aceasta personajul principal a fost un conducător auto. Şoferul, un tânăr de 20 de ani, s-a urcat la volan cu toate că iniţial consumase băuturi alcoolice. În urma verificării cu aparatul etilotes, a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l în aerul expirat. Tânărul a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii exacte a alcoolemiei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite