Hunedoara: Alarmă falsă cu bomba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Alarmă falsă cu bomba
Hunedoara: Alarmă falsă cu bomba

Trei copii au pus pe jar zeci de poliţişti, după ce au sunat la 112 şi au anunţat că în două şcoli din Deva au fost amplasate dispozitive explozive.

Cei trei minori, fiecare în vârstă de zece ani, s-au gândit să facă o glumă, însă una de prost gust. Au sunat la 112, de la două telefoane publice amplasate pe strada Bejan din municipiu, şi au anunţat poliţiştii că în două şcoli din reşedinţa de judeţ vor exploda două bombe. În câteva minute, oamenii legii s-au deplasat la locul indicat şi au izolat zona. Simultan, s-a început verificarea autenticităţii celor sesizate.

Părinţii strâng cioburile sparte

,,În urma cercetărilor s-a dovedit că autorii apelurilor telefonice  sunt trei minori din Deva, toţi în vârstă de 10 ani, elevi ai unei şcoli din localitate. Aceştia au declarat că apelurile au fost făcute în glumă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu. Gluma copiilor îi va costa scump pe părinţii acestora, care au fost sancţionaţi contravenţional pentru nesupravegherea minorilor. În plus, vor fi obligaţi să suporte costurile materiale ale operaţiunii. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite