Hunedoara: Alarmă cu bombă la un liceu din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Alarmă cu bombă la un liceu din Deva
Hunedoara: Alarmă cu bombă la un liceu din Deva

Dosarele poliţiei pentru acte de terorism au rămas, în marea lor majoritate, cu autor necunoscut.

În după-amiaza acestei zile, un bărbat a sunat la Serviciul 112, pentru primirea apelurilor de urgenţă, şi a anunţat că a amplasat o bombă în incinta Colegiului Transilvania din Deva. Apelantul a rămas anonim şi a închis telefonul mobil fără să dea mai multe detalii. Poliţiştii şi ofiţerii Detaşamentului de Intervenţie Rapidă (DPIR) au izolat şi apoi au verificat zona. În cele din urmă s-a constatat că alarma a fost falsă. „Nu am reuşit până în prezent să îl indentificăm pe autorul apelului. El ar putea fi cercetat pentru acte de terorism”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu de la Inspectoratul de Poliţie al Jundeţului Hunedoara.

„Teroriştii” scapă nepedepsiţi
În urmă cu câteva luni. la acelaşi colegiu a mai fost anunţată amplasarea unei bombe. Iar cu o seară înainte de Ajunul Anului Nou 2009, un tânăr a sunat la 112 să spună că a pus explozibil chiar la sediul Poliţiei Judeţene Hunedoara. După verificările amănunţite făcute de poliţişti, ambele apeluri s-au dovedit false.

Numărul dosarelor pentru infracţiuni de terorism este în creştere, în judeţul Hunedoara. În schimb, autorii sesizărilor false rămân deocamdată necunoscuţi. 

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite