Află aici ce punctaj ai obţinut dacă ai participat la olimpiada de fizică, etapa judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii hunedoreni au participat, în weekend, la olimpiada de fizică, etapa judeţeană. Competiţia a avut loc la Grupul Şcolar “Teglas Gabor” din municipiul Deva. Află aici care sunt tinerii care vor merge la faza naţională.

La clasa a VI-a, punctajul cel mai mare a fost obţinut de  Maria Raluca Georgescu, de la Colegiul Naţional “Decebal” din Deva.  Eduard Michael Friedrich, Marius Vlad Constantinescu şi Zaharia Teofil, toţi elevi la  Colegiul Naţional “Iancu de Hunedoara”, s-au dovedit a fi cei mai buni la clasa a VII-a, a VIII-a,  respectiv a IX-a.

Locul I de la clasa a X a fost revendicat de Andrei Isac, de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din municipiul Petroşani.

Află aici punctajul tuturor elevilor care au participat la olimpiadă!

Următoarele două clase de liceu au fost reprezentate pe primul loc al podiumului de Cristian Radu, elev la Colegiul Naţional “Decebal” din  Deva, respectiv Daniel Emanuel Lal, de la Colegiul Naţional “Aurel Vlaicu” din municipul Orăştie.

Şcolarii nemulţimiţi au putut face contestaţie până azi la ora 14.00, la secretariatul Grupului Şcolar “Teglas Gabor” din Deva, acolo unde a avut loc concursul.

Contestaţii s-au putut depune separat pentru fiecare subiect la care elevul, după avizul profesorului care l-a pregătit, a considerat că punctajul acordat de evaluatori a fost diferit faţă de cel al propriei evaluări realizate pe baza baremului.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite