Află aici ce punctaj ai obţinut dacă ai participat la olimpiada de chimie, etapa judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii pasionaţi de formule şi experimente în laborator au participat, ieri, la olimpiada de chimie, etapa judeţeană. Competiţia a avut loc la Liceul Teoretic “Traian” din municipiul Deva. Află aici care sunt tinerii care vor merge la faza naţională.

Dacă la clasa a VIII-a punctajul cel mai mare a fost obţinut de  Cosmina Larisa Dudaş (Colegiul Naţional “Decebal” din Deva), care a luat 94 de puncte din cele 100 posibile, la clasa a IX-a cel mai bun s-a dovedit a fi Daniel Sergiu Redeca, elev la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Petroşani.

Află aici punctajul tuturor elevilor care au participat la olimpiadă

Locul I de la clasa a X a fost revendicat de Andreea Reka Szekely de la Grupul Şcolar “Teglaş Gabor” din Deva. Următoarele două clase de liceu au fost reprezentate pe primul loc al podiumului de Dragoş Dăbuleanu, elev la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Petroşani, respectiv Roxana Alexandra Popa de la Colegiul Naţional “Decebal” din  Deva.



Eventualele contestaţii se depun astăzi, între orele 8.00-14.00, la secretariatul Liceului Teoretic „Traian” din Deva. Contestaţii se pot face pentru fiecare subiect la care elevul şi profesorul îndrumător consideră că punctajul acordat de către profesorii evaluatori este diferit de cel al propriei evaluări.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite