FOTOGALERIE: Adolescenta ucisă în accidentul produs de iubitul ei urma să îşi susţină licenţa la Drept

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânăra Coste Cristina, în vârstă de 22 de ani, din Deva, decedată în accidentul grav, petrecut pe drumul european Deva – Sibiu, era studentă în ultimul an la Drept.

Şapte persoane au fost rănite, într-un accident produs la intrarea în oraşul Simeria, pe DN 7. Una dintre victime, Coste Cristina, în vârstă de 22 de ani, din Deva, a decedat pe patul de spital, la câteva zeci de minute de la producerea tragediei.

“Iubitul Cristinei (n.r. Ciprian Rad, de 24 de ani, din Deva) era cel care a condus maşina. Se întorceau de la nişte prieteni din Simeria. Fata mea avea permis de conducere, la fel şi un băiat care se afla pe locurile din spate, însă Ciprian nu avea permis. Nu înţeleg de ce s-a urcat el la volan”, a povestit îndurerată Minerva Coste, mama studentei. Suferinţa este la fel de mare şi pentru bunica tinerei, Maria Sârbu. “Îi vom căuta rochie de mireasă, pentru a fi îngropată cu ea. Era singură la părinţi, iar acum am pierdut tot ce aveam mai scump pe lume”, a spus ea. De altfel, băiatul achiziţionase autoturismul în urmă cu câteva zile.

Pe drumul european, fără permis de conducere
Accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară.“Şoferul Volswagenului, care nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul direcţiei, iar autoturismul a derapat şi s-a izbit frontal de un microbuz care se îndrepta din sens opus, în direcţia Deva - Braşov”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Şanse minime pentru şofer
Impactul a fost violent. Patru dintre cei şase pasageri aflaţi în microbuzul cu care plecaseră de dimineaţă de la Viena, (trei femei şi un bărbat), toţi din zona Braşovului, au fost răniţi, iar doi se află în stare gravă la spital. Ciprian Rad a fost internat la secţia de reanimare a spitalului din Deva, iar medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.  Familia lui se află în stare de şoc.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite