Elevi admiși înaintea contestațiilor la Bac, dar respinși după soluționarea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi elevi hunedoreni au fost declarați respinși după ce au contestat nota obținută la unul dintre examenele de Bacalaureat, chiar dacă înainte de soluționarea contestațiilor se puteau bucura că au promovat examenul. Reprezentanții IȘJ Hunedoara susțin că ar putea fi vorba de o eroare.

Doi absolvenți ai unor licee din județul Hunedoara au fost declarați respinși la Bacalaureat, ddeși inițial obținuseră media de promovare, după ce în urma contestațiilor depuse, notele primite au fost micșorate de examinatori.

Adjunctul IȘJ Hunedoara, Marta Mate, a declarat pentru Adevărul că situația celor doi elevi nu este "oficială". "Au loc verificări în cele două cazuri, pentru că ar putea fi vorba de unele inversiuni, de unele erori. Urmează ca această situație să fie clarificată la centrul regional de la Arad, unde lucrările au fost recorectate", a spus inspectorul școlar.

“Avem cazuri în care elevul a luat notă peste 5 şi a fost declarat admis, dacă media a fost peste 6, iar în urma contestaţiei nota a scăzut şi a ajuns abia peste 4 şi a fost declarat respins", a declarat şeful IȘJ Hunedoara, Alexandru Lăutaru.

Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite