Pe scurt în Adevărul de Hunedoara: prinşi în timp ce furau 500 kilograme de fier vechi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hunedoreni în vârstă de 56 şi 42 de ani, din oraşul Brad, respectiv comuna Crişcior, au fost prinşi de poliţişti în flagrant la furat de fier vechi. Cei doi sustrăgeau peste 500 kilograme de ţeavă şi şină de cale ferată.

Infracţiunea a avut loc în weekend, în incinta  unei societăţi comerciale cu punct de lucru pe raza localităţii Gura Barza. Valoarea prejudiciului depăşeşte suma de 500 lei.

De la sticlă, pe moped, apoi pe caldarâm
Un hunedorean de 41 de ani, din comuna Beriu, s-a ales cu mai multe leziuni după ce, în weekend, a fost lovit de o maşină care circula regulamentar. Bărbatul se afla pe un moped, pe strada Unirii din municipiul Orăştie, direcţia Sebeş – Deva, când  s-a dezechilibrat şi  a pierdut controlul direcţiei. Ambele vehicule au fost avariate, iar mopedistul s-a rănit grav. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a dovedit că acesta avea o concentraţie de  0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

    
Cauza accidentului: un telefon
Un devean de 45 de ani s-a izbit, sâmbătă, 25 septembrie, de un cap de pod din cauză că, în timp ce se afla la volanul unei autoutilitare, vorbea la telefon. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DN 68, ruta Caransebeş-Haţeg. Bărbatul a pierdut controlul direcţiei, a părăsit partea  carosabilă şi s-a răsturnat. O femeie de 47 de ani a fost transportată la Spitalul Orăşenesc  Haţeg.

Viteza l-a băgat în stâlp
Tot sâmbătă, un şofer de 21 de ani, din Vulcan, a ajuns cu maşina într-un stâlp din beton după ce a vrut să evite un pieton care traversa strada regulamentar. Conducătorul auto a frânat brusc, însă a avut viteza prea mare şi a derapat. Un tânăr de 29 de ani, pasager în maşină, a fost rănit. Accidentul a avut loc pe direcția de mers Petroșani-Lupeni.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite