Acuzat de șantaj, incendiatorul mașinii de lux a primarului din Vulcan a primit 29 de zile de arest preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mașina a ars în proporție de 70 la sută
Mașina a ars în proporție de 70 la sută

Ioan Smulea, bărbatul de 33 de ani, care a incendiat maşina familiei primarului din Vulcan a fost arestat şi va sta după gratii cel puţin 29 de zile. El este acuzat de acte de şantaj şi distrugere, după ce i-a dat foc unei limuzine, evaluată la 70.000 de euro, aflată în parcare.

Ioan Simulea de 33 de ani a fost identificat de poliţişti, după ce au vizionat casetele cu înregistrarea din noapte incendiului şi au probat sms-urile ce i-au fost trimise fiului primarului din Vulcan  Simulea este un om de afaceri din Vulcan, care lucrează in domeniul croitoriei, dar soţia sa are o farmacie.
„În urma administrării probatoriului în cauza privind incendierea, în noaptea de 28 spre 29 mai 2012 a unui autoturism pe raza municipiului Vulcan Judecătoria Petroşani a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele prezumtivului autor. El este acuzat de şantaj precum  şi de distrugere calificată”, a precizat Bogdan Niţu,purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Familia incendiatorului are afaceri în domeniul farmaceutic, la fel ca şi fiul primarului din Vulcan şi, este acuzat că ar fi trimis mai multe sms-uri în care l-a ameninţat pe Alexandru Ile. Mai mult, maşina acestuia a fost incendiată şi a ars aproape în totalitate.
Bărbatul a fost identificat cel mai probabil în urma interceptării telefonice, anchetatorii susţinând că fiul primarului ar fi primit mesaje prin care i s-ar fi cerut anumite sume de bani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite