Acţiune în forţă pentru prinderea a doi tineri din Haţeg care au tâlhărit un taximetrist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe echipaje de poliţie au format baraje pe DN 66 pentru a opri doi tineri care, după ce au furat o sticlă de whisky, au luat un taxi obligându-l pe şofer să le dea maşina

O tâlhărie comisă azi dimineaţă în jurul orei 5:00 a pus pe jar poliţiştii din Haţeg. Solicitarea a venit din partea unui şofer de taxi care a reclamat faptul că, sub ameniţarea cu moartea,  a fost obligat de clienţii săi să abandoneze maşina la ieşirea din comuna Pui. “Imediat ce s-a primit apelul telefonic, poliţiştii au constituit mai multe filtre, în urma cărora au fost identificaţi pe DN 66, pe raza localităţii Galaţi, cei doi suspecţi ai tâlhăriei comise asupra taximetristului.  Aceştia se numesc Silvano P., de 22 de ani şi Nicuşor M., de 29 de ani, ambii din Haţeg”, a declarat  Bogdan Niţu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Hunedoara.

Au furat o sticlă de whiski şi au fugit


Ancheta  poliţiştilor a stabilit că cei doi suspecţi s-au deplasat din Haţeg cu taximetrul pe raza localităţii Baru Mare, au intrat într-un restaurant,  solicitându-i conducătorului auto să îi aştepte, iar după  aproximativ zece minute au părăsit localul cu o sticlă de whisky, pe care nu au achitat-o. Cei doi au fugit cu taxiul care îi aştepta afară, cerându-i şoferului să îi transporte la Haţeg.

La ieşirea din localitatea Pui, cei doi au cerut taximetristului să oprească autoturismul şi să coboare. Acesta a oprit autoturismul, însă a refuzat să coboare, moment în care cei doi l-au tras afară din maşină, l-au lovit şi ameninţat cu moartea. După ce au luat cheile autoturismului, tâlharii au plecat cu maşina spre Haţeg, dar la scurt timp au fost blocaţi de un echipaj de poliţie constituit din agenţi ai Posturilor de Poliţie Baru şi Pui.  “Autoturismul a fost condus de  Silvano P., care nu posedă permis de conducere şi degaja un miros specific de alcool, motiv pentru care i s-a solicitat sa facă testul cu aparatul etilotest. Bărbatul a refuzat însă atât etilotestul cât şi recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei”, a mai precizat Niţu.  Pe numele celor doi tâlhari, magistraţii Judecătoriei Haţeg au emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite