Acoperişuri smulse de vânt în Deva, Lupeni şi Vulcan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acoperişurile au fost smulse de vijelie (foto: adevarul)
Acoperişurile au fost smulse de vijelie (foto: adevarul)

Vântul care a suflat cu putere joi seara în partea centrală a judeţului Hunedoara şi în Valea Jiului a făcut ca mai multe acoperişuri de blocuri din oraşele Deva, Lupeni şi Vulcan să fie luate pe sus de rafalele ce s-au manifestat cu intensitate maximă, fără ca vreo persoană să fie rănită.

"În municipiul Deva au fost avariate acoperişurile de pe două blocuri situate pe străzile Eminescu şi Kogălniceanu. Pompierii au intervenit pentru ancorarea tablei montate pe aceste acoperişuri. Acolo unde s-a constatat că acoperişul era grav avariat, tabla a fost îndepărtată", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Anemona Doda.

În oraşul Vulcan, vântul puternic a ridicat acoperişul de pe o hală de producţie. Fragmente din învelitoarea de tablă au căzut pe carosabil, iar o parte au ajuns pe un autoturism parcat în apropiere, transmite Agerpres.

Rafalele puternice de vânt au desprins acoperişul din tablă şi de pe două blocuri de locuinţe din oraşul Lupeni şi mai mulţi arbuşti ornamentali din localitate au fost doborâţi la pământ.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite