Accidente cu victime minore: un copil a rămas internat la Spitalul Municipal Lupeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băiatul de un an şi nouă luni era în braţele mamei sale, aflată pe bancheta din dreapta-spate a autoturismului condus de o tânără de 19 ani, din Uricani. Şoferiţa a pierdut controlul volanului într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta.

Accidentul a avut loc ieri, pe DN 66A, direcţia Uricani-Câmpu lui Neag. Pe un drum umed, femeia a părăsit partea carosabilă şi, trecând pe contrasens, a lovit un parapet din beton. „În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a unui minor în vârstă de un an şi nouă luni  şi a mamei sale, 34 de ani, din Aninoasa. Cei doi au fost transportaţi de către un echipaj al Ambulanţei la Spitalul Municipal din Lupeni, unde au rămas internaţi sub observaţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Alt accident, alt minor

Un alt copil, de nouă ani, a fost implicat într-un accident petrecut în localitatea Ilia.  Minorul se deplasa pe o bicicletă, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers spre stânga  şi a fost lovit de un autoturism care circula în acelaşi sens. Maşina era condusă de un tânăr de 25 de ani, din comuna Gurasada.

În ambele cazuri, s-au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite