VIDEO Accident spectaculos – Doi tineri au fost la un pas să ajungă cu BMW-ul în râpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BMW-ul derapat a fost scos cu greu din râpă. Foto: D: Guţă
BMW-ul derapat a fost scos cu greu din râpă. Foto: D: Guţă

Mai mulţi oameni s-au chinuit să tragă un autoturism BMW aflat cu roţile din spate în aer, deasupra unei râpe de zece metri. Maşina a ajuns în această poziţie după ce şoferul, un adolescent din Hunedoara a derapat pe carosabilul acoperit de polei şi zăpadă.

Autoturismul BMW condus de hunedorean a fost aproape să se prăvălească în râpă. Tinerii aflaţi în maşină se îndreptau de la Deva la Hunedoara, dar au pierdut controlul direcţiei, la urcarea podului de la Peştiş. „Nu aveam viteză. Dintr-o dată ne-am trezit derapând pe zăpadă la urcarea rampei. Am fost la un pas de a ajunge în râpă”, a spus bărbatul aflat la volan.
Evenimentul rutier s-a petrecut la puţin timp după producerea unui alt accident pe acelaşi pod.


Mai mulţi oameni au încercat să tragă BMW-ul avariat de pe marginea râpei. Nu au reuşit, decât după ce şoferul unui microbuz plin cu pasageri s-a oferit să îi ajute. Cu greu, maşina a fost urnită din loc.

Accident BMW

Alarmă la 112 din cauza poleiului
Mai mulţi şoferi hunedoreni au sunat în această dimineaţă la serviciul 112 reclamând prezenţa poleiului pe carosabil. „Am primit telefoane din zona Peştiş, de la Vârfuri, la frontiera de judeţ spre Arad şi de la ieşirea din Hunedoara spre Deva. Am anunţat administratorii de drum să intervină”,  precizează Norbert Fabian, ofiţer de serviciu la ISU Hunedoara  (Adrian Sălăgean)

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite