Accident pe DN 7: o conductă de gaz s-a fisurat, traficul a fost blocat pe ambele sensuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul ruter a avut loc aseară, pe raza localităţii Mintia. În coliziune au fost implicate două autoturisme şi un autotren, unul dintre vehicule izbindu-se de o ţeavă de gaz care, ulterior, s-a spart. Drumul naţional care face legătura între Deva şi Arad a fost blocat pe ambele sensuri.

Din fericire, doar o persoană aflată în una dintre maşini a fost rănită, ea primind îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, fiind apoi transportată la spitalul din Deva. “Mult mai grave au fost efectele secundare ale acestui accident: fisurarea unei ţevi de gaz şi blocarea circulaţiei pe ambele sensuri. La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj de pompieri pentru a preveni izbucnirea unui incendiu sau a unei deflagraţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, locotenent Anemona Doda.

Traficul a fost redirecţionat pe o rută ocolitoare, prin localitatea Şoimuş. După câteva minute de la producerea accidentului, a fost solicitată o echipă a firmei de distribuţie a gazului pentru remedirea avariei.  În prezent, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite