VIDEO Accident grav pe şoseaua Deva - Hunedoara: Un VW Vento a lovit în plin un microbuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs în această după-amiază pe drumul Deva - Hunedoara, în zona localităţii Cristur. În coliziune au fost implicate un VW Vento, în care se aflau patru persoane şi un microbuz de călători, care circula pe direcţia Cristur Deva, în care se aflau 11 pasageri.

O maşină a fost spulberată de tren la Simeria Veche. O femeie şi un bărbat au murit pe loc

ACCIDENT CU TREI VICTIME: Patru tineri au gonit spre moarte cu un Fiat

Impactul s-a produs, susţin martorii oculari, după ce şoferul microbuzului, venit de pe un drum secundar, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula pe şoseaua principală, dinspre Sântuhalm la Hunedoara.

CLICK PE FOTO

PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI

DE LA LOCUL ACCIDENTULUI

image

Pentru scoaterea unuia dintre răniţi din autoturismul avariat a fost nevoie de intervenţia unui echipaj al Descarcerării. Din primele informaţii, accidentul s-a soldat cu şapte răniţi. În starea cea mai gravă dintre aceştia se află şoferul maşinii, care a fost transportat la spital cu dublă fractură la femur. Tânărul, Gabriel Băneasă în vârstă de 21 de ani, va avea nevoie de cel puţin două luni pentru recuperare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili vinovaţii de producerea accidentului. Şoferul microbuzului răsturnat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală gravă din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite