Accident feroviar sau sinucidere: o adolescentă a murit după ce a fost spulberată de un accelerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra nu a mai avut nicio şansă.
Tânăra nu a mai avut nicio şansă.

Bianca Luca şi-a găsit sfârşitul, cel mai probabil, în urma loviturilor puternice pe care le-a suferit în zona capului. Deşi medicii au încercat să o resusciteze aproape o oră, victima nu a mai avut nicio şansă. Poliţiştii iau în calcul atât varianta unui accident, cât şi pe cea a unei sinucideri.

Citeşte şi:

FOTO - VIDEO Misterul unei morţi neaşteptate: Mesaje de condoleanţe de la zeci de adolescenţi pentru eleva ucisă de tren

Un hunedorean a fost călcat de tren în timp ce se întorcea de la serviciu

Accidentul feroviar soldat cu doi morţi s-a produs din vina şoferului

Totul s-a întâmplat ieri după-amiază, în zona Dacia din municipiu.

Tânăra de 17 ani, din localitate, a fost călcată de un tren accelerat care venea de la Bucureşti. Din cauză că nu a auzit la timp trenul, fata nu a mai avut nicio şansă să se ferească din faţa lui. A fost lovită în plin de locomotivă.

Trenul accelerat care circula pe relaţia Cluj Napoca – Bucureşti Nord a surprins-o şi accidentat-o mortal pe minoră între staţiile CFR Petroşani şi Livezeni. Persoana în cauză nu s-a asigurat la traversarea liniilor de cale ferată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Tânăra nu a mai avut nicio şansă.

Cu toate că echipele de prim-ajutor sosite la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare circa o oră, copila nu a mai putut fi readusă la viaţă. Cel mai probabil, a murit din cauza loviturilor puternice suferite în zona capului. Cunoscuţii spun însă că fata s-ar fi aruncat singură în faţa trenului, din cauză că s-ar fi certat cu iubitul ei.


Reprezentanţii Poliţiei analizează atât ipoteza unui accident, cât şi pe cea a unei sinucideri. Traficul feroviar s-a desfăşurat, temporar, pe o singură linie.

image
Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite