Accident cu trei victime, provocat de Vladimir Stoicescu, singurul neurochirurg din judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: D. Guţă (ARHIVĂ).
Foto: D. Guţă (ARHIVĂ).

Medicul neorochirurg Vladimir Stoicescu, de la Spitalul Judeţean Hunedoara – Deva, a fost implicat într-un accident de circulaţie pe şoseaua Haţeg - Deva, la Bretea Streiului, în urma căruia trei hunedoreni au fost răniţi grav.

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost cauzat de neadaptarea vitezei la condiţiile de drum. Medicul Vladimir Stoicescu, în vârstă de 57 de ani, a derapat cu autoturismul într-o curbă periculoasă şi a intrat pe contrasens, izbind frontal un alt autoturism, condus de un bărbat de 55 de ani, şi în care se mai aflau două pasagere. 
„Patru persoane au fost rănite în urma accidentului, iar trei dintre ele au fost transportate la spitalul din Haţeg cu răni grave”, a precizat locotenentul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul dpentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. Potrivit paramedicilor care au intervenit la faţa locului, medicul neurochirurg, rănit uşor, a refuzat internarea.
„În clipa de faţă, judeţul Hunedoara nu mai are neurochirurg disponibil. Am luat legătura cu Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara şi cu Prefectura judeţului Hunedoara, pentru a găsi o soluţie la această situaţie”, a precizat Dan Florea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite