Accident cu şapte victime: o şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a ajuns în pârâu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şapte persoane au ajuns, aseară, la spitalele din Petroşani şi Vulcan în urma unui accident de circulaţie petrecut pe DN66, pe raza ultimei localităţi menţionate. Pentru că nu a redus viteza într-o curbă periculoasă, o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-o maşină care circula regulamentar pe contrasens, după care s-a răsturnat în albia unui pârâu.

Citeşte şi:

Una dintre victimele accidentului petrecut pe DN 66 A, în apropiere de Vulcan, a murit

Hunedoreanca circula pe ruta Lupeni – Vulcan. În momentul în care a pierdut controlul volanului s-a izbit de o dubiţă ce venea din sens opus. În urma impactului, autotutilitara a fost aruncată de pe partea carosabilă, iar şoferiţa s-a răsturnat  în albia unui pârâu.

Echipele de descarcerare ajunse la faţa locului au scos şapte victime din fiarele contorsionate ale celor două autovehicule. Trei dintre ele, pasagere în prima maşină, au fost transportate în stare gravă la unitatea medicală din Petroşani, prezentând traumatisme multiple.  Celorlalte patru persoane, aflate în autoutilitară, li s-au acordat îngrijiri medicale fără a rămâne internate.

Circulaţia pe DN66, între localităţile Lupeni şi Vulcan, a fost întreruptă aproximativ două ore.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite