Accident „made in Hunedoara”: un vitezoman s-a urcat cu maşina pe semafor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident "made in Hunedoara"
Accident "made in Hunedoara"

Hunedorenii care au trecut, astăzi, prin zona fostei cantine din municipiul de pe Cerna au fost martorii unui accident mai puţin obişnuit. Din cauza vitezei, un şofer s-a urcat cu maşina pe semafor.

Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu câteva ore. Potrivit primelor informaţii, şoferul unui Opel Vectra a intrat în intersecţie cu viteză şi s-a tamponat cu un Citroën. În urma impactului, şoferul primul autoturism s-a urcat cu maşina pe un semafor.

Am vrut să virez stânga, am oprit ca să acord prioritate şi m-am trezit lovit de un alt participant la trafic, care venea din faţă cu viteză”, a declarat Iulius Nagy, proprietarul maşinii Citroën. Deşi în intersecţie se aflau şi pietoni, nu a fost nimeni rănit. De asemenea, ambii şoferi au scăpat nevătămaţi.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!



Conducătorul autoturismului Opel Vectra nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei şi a acroşat un Citroën. Ulterior, primul autovehicul a fost proiectat în semafor”, a declarat Nicolae Ghigu, subcomisar Poliţia Municipală Hunedoara.

Accident "made in Hunedoara"

Martorii spun că şoferul vinovat ar fi avut peste 80 de kilometri la oră.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite