Hunedoara: Accident cu şapte răniţi la ieşirea din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Accident cu şapte răniţi la ieşirea din Deva
Hunedoara: Accident cu şapte răniţi la ieşirea din Deva

Şase pasageri ai unei maşini, dntre care patru minori, şi  un alt rănit au fost transportaţi la spital în urma unui accident cauzat de o depăşire neregulamentară.

Citeşte şi:

Hunedoara: Accident în „punctul negru” de la intrarea în Deva

Hunedoara: Un şofer adormit a produs un accident grav pe drumul european Deva – Arad

Hunedoara: UPDATE Un pieton băut a provocat un accident cu opt victime

Hunedoara:  VIDEO Un sat întreg îi plânge pe cei patru tineri ucişi în accidentul de pe DN 7

Evenimentul rutier s-a produs în cursul după-amiezii la Leşnic, pe drumul european Deva – Arad. Potrivit poliţiştilor, o tânără din Deva, în vârstă de 31 de ani, aflată la conducerea unui autoturism în care se mai aflau cinci persoane dintre care patru erau copii, a intrat în depăşirea unei coloane de maşini. Nu a mai apucat să revină însă pe banda ei de circulaţie şi, după ce a pierdut controlul direcţiei, s-a izbit frontal de o dubiţă care circula din sensul opus, la volanul căreia se afla un devean în vârstă de 32 de ani.

Au scăpat uşor
Echipajele SMURD şi ale Descarcerării au fost solicitate să acorde primul ajutor răniţilor şi să îi scoată din maşinile avariate.
„Şapte persoane au fost rănite uşor: conducătoarea autoturismului şi ceilalţi cinci pasageri aflaţi în maşină, dar şi un pasager din autoutilitară. Traficul a fost restricţionat aproximativ 40 de minute, circulaţia desfăşurându-se pe rute ocolitoare. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a informat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite