Absolvenţii au stat astăzi la coadă pentru un loc de muncă, la bursa AJOFM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 150 de persoane s-au prezentat în această dimineaţă la sediul AJOFM din Deva pentru a-şi găsi un job la Bursa locurilor de muncă. Adriana Todoran a absolvit, în urmă cu un an, Facultatea de Limbi moderne şi nu reuşeşte să-şi găsească un loc de muncă.

Peste 100 de hunedoreni şi-au găsit serviciu, astăzi, la bursa locurilor de muncă organizată la sediul agenţiilor locale a forţelor de muncă din judeţul Hunedoara.

Angajatorii hunedoreni au prezentat o ofertă record de servicii pentru această perioadă: aproximativ 800 de posturi puse la dispoziţie şomerilor participanţi la bursă.

Nu toată lumea a avut, însă, noroc.
“Am încercat să văd dacă pot să mă angajez pe un post de traducător dar nu am găsit. Sunt în şomaj de la terminarea facultăţii şi nu reuşesc să-mi găsesc un loc de muncă. Ca şi profesor am fost repartizată dincolo de Petroşani şi am refuzat din cauza distanţei foarte mari”, a declarat Adriana Todoran.

La nivelul judeţului, AJOFM Hunedoara a pus la dispoziţie aproximativ 800 de locuri de muncă. Majoritatea se adresează necalificaţilor su celor cu studii medii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite