A murit la spital, după ce a fost lovit de un autotractor în timp ce traversa strada

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul rutier soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 54 de ani s-a produs pe raza municipiului Orăştie. De vină, au constatat poliţiştii, a fost chiar victima.

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă seara pe şoseaua Deva – Sibiu, la Orăştie.

Şoferul unui autotractor, din Lugoj, nu a mai putut evita un pieton care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. .

„Pietonul, în vârstă de 54 de ani, din Alba-Iulia, a fost preluat de echipele medicale şi transportat la Spitalul Municipal Orăştie, unde însă a decedat.

Poliţiştii au întocmit, pe numele şoferului, un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Un alt accident de circulaţie, produs în condiţii asemănătoare, a avut loc în această dimineaţă, pe şoseaua Hunedoara - Deva.

Un adolescent în vârstă de 18 ani a fost transportat în stare gravă la spital, după ce a fost izbit de un Opel. În urma primelor cercetări, poliţiştii au constatat că vina îi aparţine pietonului, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite