O femeie intrată în greva foamei în faţa Prefecturii a cedat fizic din cauza stresului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O hunedoreancă a ales să protesteze în faţa Instituţiei Prefectului din Deva, acuzând că nu şi-a mai primit salariile compensatorii de la societatea unde fusese angajată. Alţi trei foşti angajaţi ai firmei au susţinut-o în demersul ei.

Elena Căinaţ, în vârstă de 50 de ani, a intrat astăzi în greva foamei, alături de alţi trei deveni, în faţa Prefecturii Hunedoara. “Nemulţumirea mea este că nu am mai primit salariile compensatorii, conform contractului colectiv de muncă. Eu ar fi trebuit să primesc 12 salarii în valoare de 1.200 de lei. Ani de zile ne-am judecat pentru aceşti bani, iar din anul 2005 avem o sentinţă definitivă şi irevocabilă pentru plata salariilor compensatorii. Nu le-am primit nici acum”, a declarat femeia.


Potrivit acesteia, în situaţia de a nu-şi fi primit banii se mai află cel puţin 130 de disponibilizaţi de la fosta firmă Rempes din Călan, aflată acum în lichidare.

Hunedoreanca a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea unui echipaj SMURD după ce i s-a făcut rău. Ea a refuzat, însă, internarea în spital, în ciuda tensiunii arteriale foarte ridicate. Ulterior, greviştii foamei au fost primiţi în audienţă de subprefectul judeţului, pentru a discuta situaţia cu care se confruntă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite