A furat cupru din instalațiile de pe calea ferată, în valoare de peste 40.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost prins în flagrant de polițiști, după ce a furat mai multe cabluri de cupru care desrevesc instalațiile de dirijare și de semnalizare a traficului feroviar și intenționa să își continue furturile la o altă astfel de instalație în triajul de la Simeria.

Polițiștii Serviciului de Transporturi Feroviare Hunedoara au surprins în flagrant un hoț care a pus în pericol traficul feroviar.


“Este vorba de un bărbat de 41 de ani, din Alba, cu antecedente penale. Din cercetări s-a stabilit faptul că el a săvârșit mai multe furturi de componente de la infrastructura feroviară din stațiile C.F.R. Simeria Triaj, Simeria, Călan.

Este cercetat pentru furt calificat, distrugere și semnalizare falsă, iar prin faptele săvârșite, suspectul a prejudiciat Sucursala Regională C.F. Timișoara cu peste 41.270 de lei şi a pus în pericol siguranța circulației feroviare”, a precizat inspectorul Bogdan Nițu purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Bărbatul a fost reţinut şi urmează a fi prezentat în cursul zilei de mâine Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva cu propunere de a fi cercetat în stare de arest preventiv.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite