ACCIDENT FEROVIAR: Un bărbat din Petroşani a murit călcat de un tren accelerat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toma Andraş, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din municipiul Petroşani, a murit aseară după ce a fost călcat de un accelerat care face legătura între Cluj Napoca – Bucureşti. Accidentul a avut loc în dreptul unui pasaj de trecere peste calea ferată, în zona unităţii militare din localitate.

Martorii spun că bărbatul se îndrepta către piaţa se vechituri, ar fi fost băut şi nu şi-a dat seama că se apropie trenul.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că o persoană de sex bărbătesc a fost acroşată de un tren între staţiile Petroşani şi Livezeni. Bărbatul a fost transportat în comă de către un echipaj SMURD  la unitatea de primire a urgenţelor  din cadrul Spitalului Municipal Petroşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Patru ore mai târziu, din cauza traumatismelor suferite, omul a murit pe patul de spital.

Cadavrul a fost depus la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. În cauză nu sunt suspiciuni privind comiterea vreunei fapte de natură penală”, a adăugat Niţu.

Traficul feroviar nu a fost afectat.

Poliţiştii continuă cercetările  în vederea stabilirii condiţiilor şi a împrejurărilor exacte  în care s-a produs accidentul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite