Hunedoara: ACCIDENT GRAV Autoturism zdrobit de un TIR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: ACCIDENT GRAV Autoturism zdrobit de un TIR
Hunedoara: ACCIDENT GRAV Autoturism zdrobit de un TIR

Două personane au fost transportate în stare gravă la spitalul din Haţeg şi o a treia a fost rănită uşor, după ce au fost implicate într-un accident, petrecut în jurul orei 16.00, pe serpentinele de la intrarea în localitate.

Din primele informaţii ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, se pare că maşina în care se aflau cele trei victime, condusă de un cetăţean maghiar, a fost implicată într-o coliziune cu un autotren. Accidentul s-a produs într-o curbă cu un unghi de 90 de grade, cu vizibilitate scăzută, în zona rezervaţiei de zimbrii de la Haţeg. Şoferul autoturismului nu a adaptat viteza în curbă, a ajuns pe contrasens, intrând sub platforma tirului care se deplasa din direcţie opusă.

Răniţii au fost duşi la spitalul din Haţeg
Echipajele descarcerării şi de la SMURD au intervenit la scurt timp.“Doi răniţi au fost scoşi din maşină şi transportaţi de urgenţă la spital, de un echipaj SMURD”, a declarat locotenentul Anemona Doda, purtător de cuvânt al ISU Hunedoara. Cel de-al treilea pasager a scăpat cu răni uşoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite