Un şef de poliţie din IPJ Giurgiu este cercetat într-un dosar de furt din conducte petroliere. Se fac percheziţii la locuinţa sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful interimar al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu, comisar şef Ion Petraşcu, este suspectat de furt din conducte petroliere şi de faptul că a aderat la un grup infracţional. Se fac percheziţii la locuinţa sa din Giurgiu.

UPDATE, ora 19.15: Contactat de „Adevărul”, Ion Petraşcu a declarat că trece printr-o situaţie familială foarte grea şi că va lămuri lucrurile în zilele următoare.

„Vă rog să mă scuzaţi însă nu pot vorbi acum. Sunt la Spitalul Bagdasar din Bucureşti, soţia este bolnavă. Este o situaţie familială foarte grea. Voi lămuri lucrurile în zilele următoare” a declarat pentru „Adevărul” Ion Petraşcu.

Activitatea lui Petraşcu a fost monitorizată mai multe luni. Prejudiciul se ridică la un milion de lei. Se pare că acesta îi proteja pe hoţii care furau combustibil din mai multe conducte dezafectate care aparţineau societăţii Petrotrans.

Comisarul şef de poliţie Ion Iosif Petraşcu (46 de ani) este adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu şi totodată „şef interimar” al instituţiei după plecarea lui Teofil Parască.

Acesta a fost detaşat la Giurgiu în urmă cu cinci ani ca adjunct al şefului IPJ Giurgiu Nicolae Dobrin şi şef interimar în 2011, perioadă în care Dobrin a fost suspendat din funcţie.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite