giurgiu.adevarul.ro are o nouă faţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
.
.

De vineri, paginile locale de web ale adevarul.ro au devenit mai dinamice şi mai uşor de accesat. Cititorii pot găsi multe informaţii utile, un conţinut bogat de ştiri şi mai multe galerii foto şi video pe giurgiu.adevărul.ro.

Cele 39 de pagini locale ale site-ului www.adevarul.ro au fost relansate vineri. Este vorba, în primul rând, de o schimbare de design, care permite cititorului să acceseze mai uşor articolele din secţiunea locală. În plus, în cazul unui eveniment de ultimă oră petrecut în oraşul nostru, în secţiunea Multimedia, cititorii vor avea la dispoziţie înregistrări video şi audio de la faţa locului.

giurgiu.adevarul.ro este cel mai important furnizor de informaţii locale. Vizitatorii pot găsi aici toate ştirile relevante pentru oraş, conţinutul editorial fiind permanent schimbat de echipa de redactori "Adevărul de Seară" Giurgiu.

adevarul.ro, în top

Site-ul www.adevarul.ro este pe primul loc în topul celor mai accesate site-uri cu ştiri generale, urmat de www.stirileprotv.ro şi www.a1.ro. Potrivit analizelor Studiului de Audienţă şi Trafic Internet (SATI), www.adevarul.ro a fost vizitat în luna octombrie de 1.614.557 de clienţi unici, fiind înregistrate aproximativ 16 milioane de afişări. Din totalul vizitatorilor unici ai site-ului, 40% accesează conţinutul paginilor locale. De altfel, ponderea materialelor din paginile locale în www.adevarul.ro este, în acest moment, de 37%.

Afli tot ce se întâmplă în comunitate

giurgiu.adevarul.ro v-a obişnuit cu "marfă proaspătă". De pe site-ul nostru aflaţi zilnic ce evenimente se întâmplă în judeţul Giurgiu, cum se descurcă aleşii noştri cu hăţurile puterii, precum şi ce proiecte noi li se pregătesc giurgiuvenilor.

de asemenea, ne implicăm activ în viaţa socio-culturală şi încercăm să rezolvăm problemele cu care se confruntă comunitatea. Cu fiecare accesare, cititorii giurgiu.adevarul.ro află în timp util informaţii de interes general şi au la dispoziţie un conţinut bogat de ştiri, presărat cu multe galerii foto şi video.

Deşi a fost lansat abia de trei luni, giurgiu.adevarul.ro  este accesat, în medie, de aproximativ 7.000 de vizitatori unici săptămânal şi contabilizează peste 10.500 de afişări.

Pe giurgiu.adevarul.ro aţi putut citi, în exclusivitate, declaraţiile şocante ale profesorului de geografie Ion Velicu, acuzat că a făcut sex cu o elevă, mărturiile fostului şef al Fan-clubului Mădălina Manole din Giurgiu despre "fata cu părul de foc", precum şi povestea incredibilă a celui mai bătrân bărbier din România, un giurgiuvean care încă practică meseria.

Săptămâna aceasta, giurgiu.adevarul.ro vâa ţinut la curent cu pregătirle pentru 1 Decembrie şi despre acţiunile autorităţilor, precum şi cu planurile autorităţilor locale vizând cea mai mare centrală solară din România, care se va construi lângă municipiul Giurgiu.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite