Ziua Copilului - daruri de 90.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Concurs pe role, tenis de masă, demonstraţii de arte marţiale, competiţii de handball, fotbal şi minibaschet sunt distracţiile pe care municipalitatea le-a pregătit astăzi prichindeilor din oraş. Pentru acestea, consilierii locali au aprobat suma de 90.000 de lei.

De asemenea, Centrul Cultural “Ion Vinea” şi Inspectoratul Şcolar au organizat spectacole de muzică şi dans.
Toţi copiii participanţi la concursuri au primit premii şi cadouri din partea autorităţilor locale, la fel şi elevii cu rezultate excepţionale la olimpiadele naţionale.
Distracţia a continuat pe strada pietonală din centrul oraşului, acolo unde Rilă-Iepurilă, Giugiuca şi Papucilă au făcut senzaţie în rândul copiilor care n-au ratat ocazia de a se fotografia cu mascotele. Animatorii şi copiii au dansat şi s-au prins într-un trenuleţ uman pe ritmurile unor melodii celebre în rândul lor. Înainte ca Papucilă şi compania să iasă la rampă, aproximativ 40 de elevi au participat la un concurs de role de-a lungul străzii pietonale, fiind premiaţi de către reprezentanţii Primăriei municipiului Giurgiu cu diplome, dulciuri, rucsacuri şi tricouri.
Copiii cu aptitudini la desen s-au întrecut în parcul Mihai Viteazul la un concurs de desene pe asfalt. Micuţii de la Şcoala generală numărul 8 au pus stăpânire pe centrul parcului, acolo unde au realizat o lume a copiilor veselă şi colorată. Concurenţii au fost elevii de clasa a II-a implicaţi în proiectul naţional „Alimentaţia sănătoasă, mişcarea şi viaţa”, finanţat de Guvernul Norvegiei. Câştigătorii au fost premiaţi cu tricouri, şepci, diplome şi baloane inscripţionate cu emplema proiectului.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite