Zi de „doliu” pentru poliţiştii şi jandarmii giurgiuveni. Cardurile de salariu mai sărace cu 500 de lei decât luna trecută

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii şi jandarmii giurgiuveni au primit astăzi „cadoul” din partea Ministerului Administraţiei şi Interne (MAI) şi al ministrului Traian Igaş. Aceştia şi-au verificat cardurile şi au constatat o „gaură” de 500 de lei în salariul pentru luna iunie.

„A fost dezamăgire totală astăzi în Poliţie. Ne-am verificat cardurile şi am văzut că salariul este cu 500 de lei mai puţin. Sunt colegi care după reducere au rămas cu numai 800 de lei. Cum să te duci acasă liniştit când ştii că ai bănci, rate şi leasinguri de plătit?” a declarat pentru „Adevărul de Seară” Nelu Dragomir, liderul de sindicat al poliţiştilor giurgiuveni.
Acesta speră ca ministrul Traian Igaş să se ţină de cuvânt şi reducerea sportului de hrană să fie o măsură valabilă numai pentru luna iunie. „Dacă se va continua în felul acesta va fi greu pentru fiecare poliţişt. Eu mă gândesc în special la copiii ăştia de-abia intraţi în poliţie, care vor să îşi întemeieze şi ei o familie. Se bazau poate pe faptul că la nuntă vor veni mai mulţi colegi şi cu banii de la ei se vor pune pe picioare. Acum le e ruşine unul de altul: cel care face nunta îi e ruşine să îl cheme, iar cel care este invitat îi este ruşine să spună că nu se poate duce” a mai spus Nelu Dragomir.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite