Se caută ingineri şi consultanţi în vânzări pentru Belgia şi Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

EURES pune la dispoziţia giurgiuvenilor, prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă, 65 de joburi noi, în afara ţării, printre care sudor, inginer proiectare hardware sau specialist în modelare ghips.

Norocul ar putea veni pentru giurgiuvenii aflaţi în căutarea unui loc de muncă prin intermediul posturilor vacante oferite în spaţiul Uniunii Europene.
Astfel, giurgiuvenii pot alege Belgia unde sunt puse la bătaie 16 posturi de montator/instalator ţevi industriale, sudor, electromecanic şef secţie cu experienţă în tricotaj circular sau Danemarca acolo unde sunt disponibile 25 de posturi (stagiari - lucrători calificaţi în diferite ferme).

Cei care preferă Spania au la dispoziţie 20 de locuri de muncă vacante pentru ingineri validare software şi hardware, ingineri proiectare hardware, inginer calitate sau software.
Cehia pune la bătaie doar două posturi de consultant în vânzări iar Ungaria alte două locuri, operator în fabricarea produselor ceramice şi specialist în modelare de ghips.

Giurgiuvenii interesaţi de locurile disponibile prin sistemul EURES pot afla mai multe informaţii privind condiţiile despre nivelul studiilor, experienţa profesională şi alte cerinţe solicitate de angajatori direct de la sediul Agenţiei Judeţeane de Ocupare a Forţei de Muncă situat în municipiul Giurgiu, şoseaua Bucureşti, bl. 202/5D, mezanin, camera 4.



Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite