Weekend cu şoferi beţi şi conducere fără permis în Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au aplicat sute de amenzi
Poliţiştii au aplicat sute de amenzi

Conducătorii auto giurgiuveni au dat din nou de lucru agenţilor de circulaţie. 13 dintre ghinioniştii traşi pe dreapta au rămas fără permisul auto, iar alţi 200 s-au ales cu sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii Serviciilor Rutier şi de Ordine Publică au acţionat în sistem integrat pe şoselele giurgiuvene pentru prevenirea evenimentelor rutiere, şi conştientizarea conducătorilor auto, şi a celorlalţi participanţi la trafic cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Dintre şoferii traşi pe dreapta, treisprezece dintre cei mai ghinionişti s-au ales cu permisele de conducere suspendate iar şapte certificate de înmatriculare au fost reţinute.

Amenzi de 33.200 lei

Weekendul s-a lăsat cu amenzi controvenţionale al căror număr depăşeşte 200, fiind aplicate atât conducătorilor de autovehicule cât şi celor de mopede, valoarea acestora depăşind 33.200 de lei.
Un bărbat în vârstă de 40 ani, din municipiul Bucureşti, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 5, în localitatea Călugăreni, având permisul de conducere suspendat. Alţi trei şoferi conduceau pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere.
    Persoanele depistate sunt cercetate în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.
Ion C. de 44 ani, din Bucureşti, a fost surprins în timp ce conducea un autoturism pe D.C.28, în satul Tomuleşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, fapt atestat cu aparatul Drager care a indicat o valoare de 0,61mg/l alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică în sânge peste limita legală.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite