Vrei să pleci la muncă în străinătate? Vezi ce locuri sunt disponibile prin reţeaua EURES

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Giurgiuvenii cărora norocul nu le-a surâs pentru niciunul dintre locurile de muncă locale făcute publice de Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu îşi pot depune cv-ul pentru unul dintre cele 32 de joburi în spaţiul Uniunii Europene.

Locurile de muncă disponibile prin reţeaua Eures au fost făcute publice şi de Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă Giurgiu.
Astfel, giurgiuvenii care vor să-şi încerce norocul o pot face pentru unul dintre cele 32 de joburi.
Austria  oferă 7 posturi de drujbist, Germania are disponibile 5 locuri de inginer aeronautică iar în Italia sunt oferite 4 locuri de muncă pentru medici recuperare fizică sau neurologi.
De asemenea, Lituania caută ingineri (2 posturi), Malta pune la bătaie două joburi de manager restaurant şi personal de aşteptare în restaurant.
Pentru cei care vor să aleagă Norvegia, aici sunt disponibile 11 posturi pentru medic radiolog, electrician naval sau inginer în domeniul electric.
Condiţiile privind nivelul studiilor, experienţa profesională şi alte cerinţe solicitate de angajatori se pot obţine de la consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Giurgiu.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite