Viceprimarul Constantin Preda, sancţionat pentru o groapă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Preda, unul dintre cei doi viceprimari ai municipiului Giurgiu, a fost sancţionat cu avertisment în cadrul ultimei şedinţe ordinare a consiliului local. Acesta a fost „taxat” de către colegii săi consilieri pentru neîndeplinirea atribuţiilor de coordonare a activităţii SC Apa Service, la propunerea primarului Lucian Iliescu

„Îmi este foarte greu să propun aşa ceva dar este o acumulare de nemulţumiri în ceea ce îl priveşte pe domnul Preda” a declarat Lucian Iliescu în cadrul şedinţei. Lucian Iliescu susţine că sancţiunea se doreşte a fi una mobilizatoare şi că odată cu aceasta randamentul subalternului său va creşte.
Edilul-şef al municipiului este deranjat în principal de ritmul în care se desfăşoară lucrările la reţeaua de apă şi canalizare a municipiului începute în anul 2008 după un proiect european în valoare de 71,5 milioane de euro. Acesta ar dori să vadă mai multă implicare din partea lui Constantin Preda însărcinat cu supravegherea şi coordonarea acestor lucrări.

„Învinuitul” nu comentează decizia colegilor

Picătura care a umplut paharul se pare că a fost reprezentată de-o groapă apărută în faţa Primăriei care nu a fost astupată timp de mai multe zile în urma unei reparaţii minore a reţelei de canalizare. Acest lucru a fost sesizat de către unul dintre consilierii locali într-o şedinţă precedentă.
Contactat telefonic de reporterii „Adevărul de Seară”, viceprimarul Constantin Preda nu a dorit să comenteze decizia consilierilor locali. Acesta a participat astăzi la o şedinţă ţinută la sediul SC Apa Service în urma căreia s-a analizat stadiul lucrărilor la staţia de epurare din municipiu şi la reţeaua de apă şi canalizare.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite