Vezi ce spun vecinii „Bordelului de apartament“. Proxeneţii din salonul de masaj erotic au datorii de peste 3.000 de lei la întreţinere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vecinii din blocul în care funcţiona salonul de masaj erotic spun că erau terorizaţi de gălăgia pe care o făceau angajatele cu clienţii, în special după orele 22.00 atunci când liftul era pus în funcţiune de către clienţii dornici de plăceri pe bani. Fetele, spun vecinii, aveau viaţă grea dacă erau reclamate de clienţii nemulţumiţi. Una dintre ele fiind bătută de patron după un astfel de episod.

Salonul de masaj fucţiona într-un apartament de la etajul opt al unui bloc din centrul oraşului. Valentin Dragoş, liderul grupului de proxeneţi, şi-a minţit vecinii ca să poată obţine acordul asociaţiei de proprietari pentru a-şi desfăşura activitatea în apartamentul fratelui său. Tânărul de 29 de ani a spus că vrea să-şi înfiinţeze un sediu de firmă pentru a primi acte, însă scopul era cu totul altul. Odată ce s-a văzut cu acceptul primit de la vecini, giurgiuveanul a dat drumul afacerii cu salonul de masaj erotic. Zeci de clienţi, spun vecinii, veneau zilnic la uşa apartamentului, în special după lăsarea serii, în jurul orelor 22.00.
„Începea să fie agitaţie în jurul orelor 23.00. Se perindau cu liftul diverşi indivizi. Unii veneau, alţii plecau. Se auzea gălăgie, ţipete, şi chiar într-o seară una dintre fetele care erau angajate a fost bătută de patron pentru că a primit reclamaţii pentru serviciile oferite”, povesteşte unul dintre vecini.

CITEŞTE ŞI      

Vezi cum au intrat poliţiştii peste prostituatele din salonul de masaj erotic din centrul oraşului

Datorii la întreţinere

Patronul salonului a declarat iniţial la întreţinere patru persoane şi alte zece care foloseau liftul. Din martie, a uitat însă să mai plătească facturile la întreţinere acumulând în prezent o datorie de peste 3.000 de lei.
„L-am sunat de mai multe ori să plătească şi nimic. Nu ştim cum o să ne recuperăm banii acum. Pe 26 mai a venit la sociaţie şi a declarat că în apartament va locui o singură persoană, justificând că firma momentan nu mai funcţionează. N-a ştiut nimeni la început ce vroia să facă, ştiam că doar un sediu de firmă”, a spus Dan Cioacă, preşedintele Asociaţiei.19.
Vecinii mai spun că din cuibuşorul de nebunii se auzeau de fiecare dată zgomote.
„Se auzeau cum ţipau, am vrut chiar eu să merg la uşă la ei şi să le atrag atenţia, dar mi-a fost teamă”, povesteşte o locatară.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite