Vasile Marica şi Marius Ungureanu se acuză reciproc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seria acuzaţiilor aduse la adresa fostului şef al Vămii Giurgiu, Marius Ungureanu, de către liderul Sed Lex, Vasile Marica nu a încetat. Acesta din urmă susţine că fostul vameş giurgiuvean a purtat negocieri cu preşedintele Traian Băsescu în perioada 4-14 februarie 2011 şi că a înregistrat discuţia purtată cu acesta.

“Acest infractor Marius Ungureanu, cunoscut consumator de droguri, acest individ din lumea interlopă  se laudă că a înregistrat discuţia cu Băsescu” a declarat public  Vasile Marica. Liderul Sed Lex a mai precizat că Ungureanu vroia să vorbească direct cu Băsescu, pentru ca să i se garanteze că şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu (IJP), Nicolae Dobrin va fi repus în funcţie, şi că el va primi funcţia de şef al Vămii Constanţa. Contactat telephonic şeful IJP Giurgiu, Nicolae Dobrin a refuzat să discute cu presa locală pe motiv că este în concediu medical.

Nici Ungureanu nu se lasă mai prejos

Fostul vameş îl acuză pe Vasile Marica de fapte de corupţie, denunţul său împotriva liderului Sindicatului Sed Lex fiind înregistrat joi, 17 februarie 2011 de Direcţia Naţională Anticorupţie. “Marica se simte încolţit mă acuză că sunt traficant de droguri şi că am fost ridicat de poliţie din faţa unui hotel din capitală. Trebuie să se dea jos nişte măşti de pe faţa unor oameni” a spus intr-o emisiune tv vameşul Marius Ungureanu. Giurgiuveanul a mai afirmat că liderul Sed Lex, Vasile Marica operează acum după acelaşi scenariu ca şi în anul 2003. Marius Ungureanu a lucrat între 1990 şi 2003 la Vama Giurgiu, mai întâi ca lucrător vamal, apoi ca şef de tură şi şef la Vama Mocănaşu. Acesta susţine că angajaţii vamali îi dădeau bani lui Vasile Marica pentru menţinerea pe funcţie, pentru promovare, pentru a nu fi daţi afară în cazul restructurărilor.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite