VIDEO Tamango, mut, sărac şi imobilizat la pat. Vezi în ce stare a ajuns lăutarul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cât timp a putut cânta, oamenii îl aplaudau şi dansau de rupeau pământul. Acum îi numără pe degete pe cei care îl mai vizitează şi îi oferă un sprijin.

Cântăreţul are probleme mari de sănătate şi, mai rău, a intrat în anonimat. Cât timp Tamango era pe val, era sănătos şi putea să cânte, toată lumea se mândrea să fie prieten cu el.

Tamango a cântat cu formaţa Shukar Collective, Hara, şi mulţi alţi artişti, vocea lui fiind folosită nu de puţine ori în reclame radio.
Soţia lui Aurica spune că de când este bolnav, nimeni nu mai vrea să ştie de el. Invitată la Happy Hour, soţia lui Tamango a povestit cum s-a îndrăgostit de ţigan.

"Cânta frumos şi aşa m-a cucerit şi pe mine, eu eram româncă. Mă simţeam cea mai fericită femeie. Îmi plăcea să-l calc, să-l îmbrac...Părinţii mei m-au renegat de când am ales să plec cu Tamango. Aveam 15 ani când m-am măritat. El a avut grijă de mine, mă îmbrac, m-a crescut. Eram foarte mândră că sunt soţia lui. Acum de când e bolnav, nimeni nu-l mai caută", îşi aminteşte Aurica.

Soţia lui Tamango a dezvăluit la Happy Hour ce s-a întâmplat în ziua în care cântăreţul a pierdut totul.

"A venit de la spectacol şi era obosit. S-a culcat, s-a trezit şi apoi m-au chemat că a căzut de pe bicicletă. L-am dus la spital, am stat acolo cu el două luni. Am stat cu cortul în curtea spitalului, să nu îl las singur pentru că era în comă.
L-am rugat pe Flavius de la Hara să-mi aducă un CD să mai asculte şi Tamango, sunt supărată pe Flavius că nu a mai venit să-l ajute sau să-l vadă. Într-adevăr când a fost bolnav, Flavius mi-a adus cinci milioane şi nişte haine...", a mai spus Aurica.

Ca să supravieţuiască, familia lui Tamango este nevoită acum să caute şi apoi să vândă fier vechi.

"De patru luni de zile, de la Radio Guerilla nu mi-a mai venit niciun ban, noi trăim dintr-o pensie de handicap, că am o fată bolnavă, vând fiare", spune femeia.

N-au crezut că vor ajunge aşa, succesul lui Tamango îi ducea cu gândul la o viaţă mai bună.

"Nu am reuşit să punem niciun ban deoparte că am crescut mulţi nepoţi şi copiii ne-au întors spatele.", a mai precizat Aurica.
Puţini sunt cei care vin să-l mai întrebe de sănătate, iar unul dintre puţini oamenii care îi mai oferă un sprijin este primarul localităţii Ghimpaţi, Constantin Cărăpănceanu.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite