VIDEO Reconstituirea crimei din judeţul Giurgiu. Acesta este locul în care Florina Tănase şi-a găsit sfârşitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Giurgiu au reconstituit filmul crimei oribile comise la Vânătorii Mici de Nicuşor G. (20 de ani). Tânărul povesteşte cu seninătate cum s-a îndreptat spre canalul de irigaţii şi a ucis-o pe Florina Tănase (16 ani).

O parte din filmul cu reconstituirea crimei oribile de la marginea localităţii Vânătorii Mici (judeţul Giurgiu) a fost făcută publică de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Giurgiu.

Nicuşor G. şi complicea acestuia, M. R. (16 ani) au prezentat poliţiştilor cu lux de amănunte cum au dus-o pe Florina Tănase în afara localităţii şi au ucis-o cu sânge rece.

CITEŞTE ŞI: Crimă odioasă în judeţul Giurgiu. O adolescentă a fost strangulată şi aruncată într-un canal de irigaţii

Criminalul a indicat oamenilor legii inclusiv piatra de care s-a folosit lovind în şurubelniţa cu care i-a secţionat victimei degetul arătător de la mâna dreaptă.

Întrebat fiind de unul dintre poliţişti cum s-a hotărât să aducă victima până la canalul folosit la irigaţii, Nicuşor G. a răspuns că zona îi era cunoscută.

În data de 4 noiembrie 2011, Nicuşor G. şi M. R. au dus-o pe Florina Tănase (16 ani) în afara localităţii Vânătorii Mici, acolo unde au bătut-o cu bestialitate. Bărbatul a sugrumat-o cu un cablu după care i-a secţionat un deget şi i-a aruncat cadavrul în tubulatura canalului de irigaţii al comunei.

Conform cercetărilor, crima a fost „comandată” de Luiza D. (21 de ani) din Nanov (jud. Teleorman) pentru ca victima să nu spună poliţiştilor că femeia era capul unei reţele de prostituţie şi proxenetism.

Florina Tănase era dată dispărută de familie încă din luna noiembrie. Se pare că aceasta fusese racolată de Luiza D. şi că fusese obligată să se prostitueze.

Nicuşor G. şi M. R. sunt cercetaţi pentru omor calificat, în timp ce Luiza D. este acuzată de instigare la omor şi proxenetism.

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite