VIDEO Petrecere cu fete aproape dezbrăcate la TNL Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de tineri, cea mai mare parte a lor membri ai Tineretului Naţional Liberal (TNL) Giurgiu, s-au distrat pe cinste vineri după-amiază la ştrandul din apropierea Portului în cadrul unei petreceri exclusiviste. Cel mai fierbinte moment a fost reprezentat de concursul de dans în care mai multe fete s-au “mişcat” lasciv în uralele asistenţei

Bucuroşi de faptul că şi-au luat licenţele şi diplomele de bacalaureat, mai mulţi membri ai TNL Giurgiu s-au gândit să organizeze o mega-petrecere la care să participe cât mai mulţi prieteni.

În frunte cu liderul lor, Emil Epure, TNL-iştii giurgiuveni au pus mână de la mână şi au închiriat pentru mai multe ore ştrandul din municipiu.

Pe lângă concursurile de înot şi sărituri în apă, petrecăreţii s-au gândit să organizeze şi un concurs de dans la care au participat mai multe fete, în cea mai mare parte a lor iubite ale tinerilor liberali.

Fetele au încins atmosfera cu mişcări provocatoare. Îmbrăcate în costume de baie şi tricouri cu însemnele organizaţiei, domnişoarele au dansat cu atâta foc încât aproape că şi-au rupt hainele de pe ele.

“A fost o petrecere de bun simţ în care toată lumea s-a simţit bine. Nu ne-am îmbătat, nu am făcut scandal, nu am făcut striptease sau chestii de genul ăsta. La petrecere nu au participat minori” susţine unul dintre participanţi.

Sursa video: Giurgiuveanul

Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite