VIDEO De la „Românii au talent“ la „Zilele Oraşului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Printre artiştii care au concertat în perioada 21-23 aprilie cu ocazia Zilelor Oraşului Giurgiu s-a numărat şi fostul participant al emisiunii „Românii au talent“, Gheorghe Lămâie.

Deşi va împlini curând 75 de ani, rapsodul popular Gheorghe Lămâie din localitatea giurgiuveană Chiriacu are mai multă energie ca oricând.

După ce a vrut să uimească o ţară întreagă cu aptitudinile sale muzicale la „Românii au talent“, nea Lămâie nu a putut sta deoparte la Zilele Oraşului Giurgiu, interpretând câteva piese la fluier şi nu oriunde ci la standul trupei amerindiene "Temporal".

CITEŞTE ŞI: Giurgiuveanul Gheorghe Lămâie a stârnit rumoare la „Românii au talent”

Acompaniat de un nativ american, Gheorghe Lămâie a ţinut să demonstreze faptul că juriul format din Andi Moisescu, Andra Măruţă şi Mihai Petre a greşit atunci când nu l-a votat pentru accederea în semifinalele emisiunii „Românii au talent“.

Dacă la celebra emisiune a purtat un costum popular specific zonei Vlaşca, la Zilele Oraşului bătrânelul a optat pentru o ţinută sport, mult mai lejeră.
Gheorghe Lămâie este cunoscut în Giurgiu datorită pasiunii pentru folclor, fiind prezent la mai multe emisiuni şi festivaluri din ţară.

Deşi nu a urmat niciodată cursuri speciale, acesta cântă la mai multe instrumente muzicale, în special la fluier, încă de pe vremea când era copil, „furând” meserie de la tatăl său.

Giurgiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite